Consult en tarieven

Voor de bevalling.

Je zou graag borstvoeding willen geven. Om je goed voor te bereiden tijdens je zwangerschap kun je je inlezen en/of naar een voorlichtingsbijenkomst via je verloskundige gaan. Je kunt ook kiezen voor individuele, persoonlijke voorlichting die op jouw behoefte en situatie is afgestemd. Wij komen dan bij jou thuis om de informatie te geven die jij nodig hebt.

Na de bevalling.

Soms loopt de borstvoeding niet of niet meer naar wens. Tips uit de omgeving en internet bieden niet altijd een passende oplossing voor jou. Je baby en jij zijn uniek waardoor een standaard antwoord jullie niet altijd verder helpt. Wij kunnen je advies op maat geven door samen te kijken naar wat jij en je baby nodig hebben om  verder te kunnen. Hierbij staat de gezondheid van jou en je baby altijd voorop.

Tarieven

De consulten aan huis.

Prenataal consult voorlichting.

Tijdens dit consult geven wij tijdens jouw zwangerschap uitgebreide voorlichting over borstvoeding.

Ongeveer 60 minuten

           75 euro

Borstvoedingsconsult.

We bespreken je situatie en jouw hulpvraag. Het aanleggen en voeden van de baby wordt geobserveerd. De mond (-motoriek) van de baby kan worden onderzocht en zonodig wordt een borstonderzoek verricht. Je krijgt een advies per mail toegestuurd. Een telefonisch vervolgconsult of tijdelijk whatsapp contact is hierbij inbegrepen.

150 euro (incl reiskosten, excl parkeerkosten)

Vervolgconsult aan huis.

Ongeveer 60 minuten

           90 euro

Telefonisch consult

Voor een korte vraag die geen observaties van de moeder en/of baby vereist, is een telefonisch consult mogelijk.

Per 10 minuten

           10 euro

Je ontvangt per mail de factuur na het consult.

Wil je weten of jouw zorgverzekeraar lactatiekundige zorg of borstkolven vergoedt? Kijk voor meer info: https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/lactatiekundige